VÅRT TEAM

Vårt team och våra kompetenser inom den komplementära medicinen arbetar på flera nivåer, så som kropp, sinne och själ. Vi använder beprövade fungerande metoder och program för att uppnå optimal hälsa inom de flesta områden.

Ming Niku

B.Sc (Math.), MA (Economy), MBA, Aukt. KranioSakral terapeut för människor och för djur, Utbildare

Jag tror på att alla har en medfödd rättighet och kraft till ett värdigt liv, att alltid kunna må bra och må bättre. Jag älskar att kunna erbjuda mitt stöd till förändringsmöjligheter för andra genom att integrera olika fantastiska terapiformer med holistisk utveckling av medvetenheten för bättre hälsa och bättre liv.

Mats Näslund

Diplomerad massör och Kraniosakral terapeut

Jag tror att kroppen alltid strävar efter balans på alla plan. Så när jag ger massage eller kraniosakral terapi har jag alltid intentionen att stödja kroppens längtan till en frisk kropp.

Anette Niburg / QI-Kicken Integrativ Medicin

Auktoriserad Terapeut, KBT, Relations - livs - business och hälsocoach. Fil.Kand med specialisering Familjepsykologi och Oracle coaching.

Tatiana Gordeeva / Lifeway

Auktoriserad Kraniosakralterapeut, Sjuksköterska, Med.Kand., Doula. Lärare i Biodynamisk Kraniosakral Terapi och Biodynamisk Anatomi.

Genom mina erfarenheter från båda världar – skolmedicinsk och alternativmedicinsk kunde jag gång efter gång uppleva att varje människa vill vara sedd och förstådd så som den är just idag.
Biodynamisk kraniosakral terapi är en holistisk medicin som ser hela människan och hjälper oss att förstå hur vi påverkas av alla livscykler, omgivningen och naturen.
Under behandlingen får kroppen en möjlighet att slappna av och hitta bättre kontakt med sina resurser och centrala nervsystemet. Rörelsen i vardagen blir mer effektiv , små och större besvär läker, balansen och välmåendet blir återställd. Samtidigt kan vi både bevittna förändringar och prioritera det som är viktigast just nu för oss som individer.

Annikka Rosman / Rosmans Friskvård

Medicinsk Fotvårdsterapeut och Taktil Terapeut

Jag har ett genuint intresse av att hjälpa människor till bättre kropps- och fothälsa. Sadlade om och utbildade mig till diplomerad Medicinsk Fotterapeut år 2004.  Det är givande att få möta människor i alla åldrar och livssituationer på min behandlingsstol.…

Ewa Snidare

Integral kraniosakral terapeut

Ewa´s mission är att arbeta med det som ligger under ytan på alla nivåer, hela det som är söndrigt och därmd får människoan till en högre balans i sig själv, och se sig själv från ett nytt perspektiv och annat ljus, med hens fulla potential och kapacitet.
Ewa har 20 års erfarenhet inom kroppsterapier.

Ulrika Henningsson

Diplomerad kraniosakralterapeut

Kraniosakral terapi är en fantastisk behandlingsmetod, som gett mig underbara möten och personlig utveckling på alla plan. Det vill jag sprida vidare!

Anitha Nyström

Medicinsk Fotvårdsterapeut, Mediyogaterapeut, Lymfmassör
Fotvård Jag utbildade sig till Medicinsk Fotvårdare -92 på Axelsons. Underbart och roligt att få hjälpa kunder med sina problem/ont. Få friskare och fräschare fötter. Speciellt viktigt för främst äldre, sjuka, handikappade, diabetiker, reumatiker och psoriasispatienter. Vissa yrkesgrupper som står…